Caesarfeesten in Velzeke: Romeins avondfeest met Kiwanix Gastronomix

Ter gelegenheid van de Caesarfeesten die in het tweede weekend van september in Velzeke plaatsvinden, wil ook serviceclub Kiwanis Egmont Zottegem de Romeinse flair naar deze 25-jaarlijkse festiviteiten brengen. Hiertoe kondigt het met trots de organisatie van Kiwanix Gastronomix aan, een uniek avondfeest op zaterdag 9 september met een mix van culinair genot en muzikale optredens, gezelligheid en plezier waarmee door de aanwezigen tegelijk het goede doel gesteund wordt.

Het hoogtepunt van dit evenement wordt het Romeins varken aan het spit waarbij men zal kunnen genieten van de heerlijke aroma’s van een culinaire gastronomische traditie. Daarnaast zal het publiek ook verwend worden met muzikale optredens Plaats van afspraak is de sporthal De Kassei van het Psychiatrisch Ziekenhuis Frapello aan de Penitentenlaan in Velzeke. Het avondfeest wordt er om 17 uur ingezet met een uitgebreide receptie, waarna men vanaf 19 uur kan aanschuiven voor Romeins varken aan ’t spit, gevolgd door Gelato Romano en koffie. Aansluitend starten dan de optredens van coverband The Petti Belles, Alana Dante, Bart Buls en Chriske.
In samenwerking met BuSO Velzeke zal het feest voortgezet worden
op zondag 10 september met een open bar, ter hoogte van de Penitentenlaan, waar de bezoekers zich dan ook een drankje en broodjes met warme beenhesp zullen kunnen laten welgevallen. Het doel van Kiwanix Gastronomix gaat weliswaar verder dan enkel op zaterdag voor een memorabele avond vol entertainment en op zondag voor gezellig samenzijn met heerlijke broodjes te zorgen. Als serviceclub wil Kiwanis Zottegem met deze organisatie ook fondsen werven voor diverse goede doelen en sociale initiatieven, in het bijzonder voor kinderen in onze regio.
Voor meer informatie en het reserveren van tickets kunt u terecht bij de leden van Kiwanis Zottegem en op http://www.kiwanis-zottegem.be/winkel of contact opnemen door middel van een e-mail naar info@kiwanis-zottegem.be
.