Uitvaartcentrum Hermans opent eigen Aula

Na 19 jaar opende zaakvoerster Nancy Hermans onlangs haar eigen Aula in Sint-Lievens-Houtem. Hiermee is Nancy de eerste in Houtem die ook haar eigen uitvaartdiensten kan verzorgen. Deze unieke Aula gelegen op het marktplein in Sint-Lievens-Houtem met een ruime parkeergelegenheid biedt heel wat mogelijkheden. Er kunnen plechtigheden plaatsvinden voor grote en kleine groepen. Ze heeft een capaciteit voor max. 100 personen. Tevens kunnen er koffietafels aangeboden worden in een stijlvolle sfeer.

‘Er is heel wat veranderd gedurende de 19 jaar dat ik bezig ben’, opent Nancy haar verhaal. ‘Als begrafenisondernemer moet je mee met de veranderingen. Je kan niet anders dan mee evolueren. Vooral door Corona is er meer vraag naar diensten in alle intimiteit. Mensen willen meer en meer een uitvaart in beperkte kring. Ook de dure energieprijzen spelen de dag van vandaag een rol. Mensen beperken zich enkel nog familiaal. Hierdoor vermindert ook het aantal rouwbrieven, bidprentjes en genodigden. Ook de vraag naar kerkelijke diensten neemt ieder jaar af vanwege de beperkte priesters die er zijn. Mensen willen ook dichter bij huis kunnen afscheid nemen. Niet alleen voor de familie heeft deze Aula een voordeel, maar ook voor de mensen die de uitvaart wensen bij te wonen. Op deze manier hoeven zij zich niet ver te verplaatsen en kunnen ze de uitvaart beter en vlugger bijwonen.’ aldus Nancy. Uitvaartcentrum Hermans staat 7/7 ter beschikking voor alle informatie en is gelegen in de Edgard Tinelstraat 24 te Sint-Lievens-Houtem. U kan hen telefonisch bereiken 24u/24u op 053/62.91.50 of gsm 0494/80.70.22 Tevens beschikken ze over bijhuizen in Lede en Smetlede.