Zottegemnaar Nico Meesseman op nummer 1 Radio Vlaamse Ardennen met Roomijs Met Vanille!

Zottegemnaar Nico Meesseman heeft met zijn nieuwste single Roomijs Met Vanille de eerste plaats te pakken van de Radio Vlaamse Ardennen hitlijst.

“Na 11 jaar heb ik eindelijk nog eens een nieuwe single uitgebracht. Het werd blijkbaar hoogtijd, want ik had zo’n beetje het gevoel dat ze me een beetje vergeten waren/zijn. Zoals jullie van mij gewoon zijn heb ik alweer gekozen voor een ludieke titel”, zegt Nico Meesseman. “Ik heb hem laten releasen door RSMuziek die het nodige heeft gedaan om hem in Vlaanderen airplay te geven. De productie heb ik in handen gegeven van Jean-Pierre Kerkhofs van Artsound Stud.” Het is een vrolijke schlager, die menig polonaises op gang trekt en door jong en minderjong uitbundig kan meegezongen worden. De Nederlandse Marc Winter bracht het nummer oorspronkelijk uit in 1975 en toen ik de versie van Erwin Fillee hoorde was ik meteen verkocht.”

Meer info?

Beluister Roomijs Met Vanille via Spotify, i-tunes, Deezer, ….

www.zangerNico.be

Facebookpagina Nico Meesseman en Radio Vlaamse Ardennen