Henri, Chris, Raoul, Lieve en Danielle krijgen mooi eerbetoon van NEOS Oosterzele

Veel waardering en erkentelijkheid voor jarenlange inzet

NEOS Oosterzele plaatste tijdens het afscheidsfeest  in Feestzaal Agathea vijf bestuursleden in de schijnwerpers. Vele jaren hebben ze het beste van zichzelf gegeven. Elk van hen op een divers terrein   en volgens hun eigen talenten. Ze kregen een mooi eerbetoon en erkenning voor de vele verdiensten in Neos Oosterzele. Er wordt in Neos – kringen gewezen op hun bereidheid om steeds ter beschikking te zijn en zich altijd ten dienste te stellen. Neos Oosterzele had veel aan Henri, Chris, Raoul, Lieve en Danielle. Steeds was er die intense betrokkenheid. Uiterst loyale medewerk(st)ers van Neos Oosterzele. Terecht fier op de successen van Neos Oosterzele. Neos kleurde hun leven. Een groot engagement. Ze laten een schat aan herinneringen achter.

Henri Serlippens was gedurende 2 mandaten voorzitter. Samen met zijn gemotiveerd en inspirerend team bloeide Neos  Oosterzele  tijdens die 8 jaar verder uit tot een vitale seniorenvereniging. Chris Cansse vervulde maar liefst 9 jaar de intensieve taak van secretaris. Raoul Vandaele nam 12 jaar de taak van penningmeester op zich. Lieve Vervust was maar liefst 12 jaar bestuurslid als verslaggever en verantwoordelijke van de evenementen. Danielle De Loor organiseerde 8 jaar lang de uitstappen en meerdaagse reizen met onvergetelijke herinneringen.  Ook een ziekenbezoekje nam ze er graag bij.

Titel van ere-bestuurslid

Het bestuur kende aan de afscheidnemende bestuursleden de titel toe van ere-bestuurslid uit waardering en erkentelijkheid voor hun bijzondere inzet. Ze ontvingen elk een geschenk en een sjerp van NEOS Oosterzele als blijvende herinnering én een warm applaus van de leden als waardering.  Bedankt voor alles ! De vijf afscheidnemende bestuursleden geven nu de fakkel door! Dank voor alles, Henri, Chris, Raoul, Lieve en Danielle. Het nieuwe bestuur is klaar om op dezelfde basis verder te werken en  onze leden een blijvend goed gevoel te geven. Benieuwd naar het vernieuwde bestuur ? Neem dan zeker een kijkje op onze website:  www.neosvzw.be/oosterzele. (marcel van de vijver, foto’s Neos).