Vanessa en Dany voor feestcomplex Europa

De Foute Nacht op 26 augustus in Brakel-Parike met o.m. Johnny Logan en live band

In Feestcomplex Europa in Parike gaat op zaterdag 26 augustus ‘De Foute Nacht’  vanaf 21u. door in een organisatie van Vanessa De Groote en DJ Mike Johnson.  Vanessa is o.m. zaakvoerster van Frituur Het Dik Pak met vestigingen in Burst en Hemelveerdegem en de luxecars B2B Vip Drive.  Men combineert het beste van twee werelden – live dj sets en fantastische optredens.

“Eerst dachten we aan de organisatie om die buiten te doen maar het weer blijft een moeilijke factor. Vandaar dat we kozen voor Parike  met topoptredens van Johnny Logan, Steve Tielens en Sergio.  Vervolgens zijn er nog DJ Klimax, DJ Mike Johnson en DJ Daddy Cool.

Hij is vooral beroemd doordat hij namens Ierland driemaal het  Eurovisiesongfestival won. Tweemaal deed hij dit als uitvoerend artiest (in 1980 met  What’s  Another year en in 1987 met het door hemzelf geschreven  Hold me now en in 1992 zegevierde hij nogmaals, als tekstschrijver en componist van Why me? (uitgevoerd door  Linda Martin). Vanwege dit recordaantal staat hij in verschillende landen ook wel bekend als Mr. Eurovision.”

Voor 2024 bestaan er ook al plannen met een optreden van niemand minder dan Tony Hadley (Engelse popzanger). Hij werd beroemd in de jaren tachtig als leadzanger van de new wave-band Spandau Ballet en begon een solocarrière na de splitsing van de groep in 1990. Hadley keerde terug naar de band in 2009, maar vertrok weer in 2017.

Voor 26 augustus praktisch: 

Ticket kost 40 euro – aan de kassa 45 euro – Vip pakket zie website  — Tickets ZIE  Studio Europa