Zottegem: speciale verkeersregelingen (26-30/07)

STRIJPEN: BUURTFEEST

Naar aanleiding van het jaarlijkse zomerbuurtfeest voor de inwoners van de Steenakkerstraat en Alsbroeken in Strijpen zal van woensdag 26 juli om 13 uur tot zondag 30 juli om 14 uur in deze woonwijk vanaf het kruispunt Wurmendries / Steenakkerstraat alleen plaatselijk verkeer toegelaten zijn. De nabije omgeving van de plaats van de activiteit zal gedurende die periode helemaal verkeers- en parkeervrij gehouden worden.

BEVEGEMSE VIJVERS: DANCE D-VISION

In het vooruitzicht van het muziekfestival Dance D-Vision dat op vrijdag 4 en zaterdag 5 augustus plaatsvindt aan de Bevegemse Vijvers, geldt er – met het oog op de opbouw en de inrichting van het festivalterrein – reeds vanaf donderdag 27 juli om 8 uur een parkeerverbod in de Zwembadstraat (langs weerskanten) alsook op de rijweg naar het sportcentrum / zwembad (rechterkant, vanaf de hoek met de Hemelrijkstraat). Deze verkeersmaategel blijft trouwens doorlopend van toepassing tot woensdag 9 augustus om middernacht (na afbraak).