Wiegwijs “De weeg” heeft een nieuw onderkomen in Nederbrakel

Na een lange zoektocht naar een nieuwe locatie voor de dienstverlening van “Wiegwijs”, waar de jonge ouders gratis terecht kunnen voor de begeleiding van hun baby en peuter heeft men die uiteindelijk  gevonden in Nederbrakel .

Het reglement gebood  een locatie te zoeken op een gelijkvloerse verdieping. In dezelfde straat, een 100-tal meter verder m.n. in de gebouwen van het VISO, Kasteelstraat te Brakel werd  men na overleg hartelijk ontvangen. Natuurlijk vroegen deze lokalen een ernstige aanpassing en dat dit wonderwel goed geslaagd is hebben de vele vrijwilligers, dokters, verpleegsters en ouders reeds kunnen vaststellen.

Foto’s de vrijwilligers en de verpleegsters van dienst  

Hierbij grote groep vrijwilligers en enkele genodigden bij de opening van de nieuwe lokalen van Wiegwijs (In de volksmond “De weeg”). Vanaf nu zijn de jonge ouders met hun baby/peuter welkom op de campus van Viso Cor Mariae. De lokalen kregen een frisse en jeugdige look. Zeer aangenaam voor alle partijen.

Men hoopt er nog veel jonge ouders met hun lievelingen over de vloer en … de weegschaal te krijgen.