Vacatures bij stad Zottegem

Stad Zottegem is op zoek voor het komende schooljaar (1 september 2023 – 31 augustus 2024) naar een deeltijdse leerkracht woordkunst/drama voor de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans alsook naar een halftijdse kinderbegeleider (voor bepaalde duur) voor de buitenschoolse kinderopvang ZIBO. Met betrekking tot beide vacatures (m, v, x) is info over functie en profiel, aanbod en aanwervingsvoorwaarden, hoe solliciteren enz. via www.zottegem.be/vacatures terug te vinden.

Voor de job van SAMWD-leerkracht zijn bijkomende inlichtingen te verkrijgen door middel van een e-mail naar directie@samwdzottegem.be of telefonisch via 09 364 64 38 en kunnen geïnteresseerden solliciteren tot maandagmiddag 21 augustus om 12 uur. Voor de ZIBO-vacature kan men voor meer inlichtingen terecht bij de personeelsdienst van stad Zottegem via vacature@zottegem.be of tel. 09 364 64 75 en loopt de sollicitatietermijn tot maandagmiddag 28 augustus om 12 uur (de selectie vindt plaats op 11 september).