Ja, kinderen zijn meer dan welkom op Gijzel Kirmesse

Heus spektakel met clownsduo Pipo en Pipette

Gijzel Kirmesse is ook superleuk voor de kinderen. Ja, kinderen zijn er heel welkom. Tijdens de Gijzel Kirmesse zullen de kinderen zich aardig kunnen uitleven. De kermisvrienden denken al jarenlang ook aan de kinderen. Op vrijdag 25 augustus vanaf 16 u kunnen ze naar hartenlust ravotten in het springkasteel en Monkey klimtoren op het plein. Met veel dank aan de vzw Tijdloze. Er staan op zondag 27 augustus heel leuke activiteiten voor de kinderen op de kermisaffiche. Om 11 u wordt in de Schoolstraat de hindernisbaan geopend, het reuze springkasteel wordt aangeboden door de Kermisvrienden. Een mooi gebaar naar alle kinderen toe. Tussen 13  u en 17 u is er bij De Feestjuf een stockverkoop tot –70 procent op speelgoed, schooltasjes,…sla uw slag. Meer weten? Ga naar www.defeestjuf.com. De kinderen kunnen zich gratis laten grimeren in een lief poesje, een tijger, ,een clown, of…het kan allemaal. Dankzij de kermisvrienden veel kindervreugde. Elk jaar opnieuw, mooi om zien, al die vrolijke kindersnoetjes.
Vanaf 15 u worden de kinderen én hun ouders, grootouders,…verwend met het optreden van Pipo en Pipette, de twee vrolijke clowns Freddy de kikker, en Octaaf de raaf zijn terug. Je krijgt een heus spektakel. Mis deze act niet van dit prettig gestoord clownsduo. De kermisvrienden wisten opnieuw Pipo en Pipette te strikken voor een optreden tijdens Gijzel Kirmesse. De kermisvrienden zijn blij dat ze Pipo en Pipette opnieuw hebben kunnen boeken. En dit voor de allerlaatste keer. Pipo en Pipette zetten een punt achter hun jarenlange carrière. Kom deze ronduit schitterende show zien. Van ieder optreden maken ze een spetterend evenement. Het vrolijk duo krijgt de kids aan het springen en meezingen. En of er zal gelachen worden met de fratsen en de grappen van het olijke duo. Wat maakt dit clownsduo zo bijzonder? Ze staan volledig ten dienst van de kids. Ze sloven zich af, ze wringen zich in alle bochten. Ambiance en sfeer in Gijzel! Een spektakel dat de kids én de ouders, grootouders, kermispubliek,…zich nog lang zullen heugen. Zorgt gewoon dat je er bij bent. En leuk meegenomen, alle evenementen zijn gratis. Het zou zonde zijn om dat te missen in Gijzenzele.  En de kids zullen ook wel een ijsje lusten. Vanaf 12 u tot 18 u is er op het Dorpsplein doorlopend lekker hoeve-ijs van de Vierhoekhoeve te verkrijgen. Op maandag 28 augustus gaan de kids veel plezier beleven met ‘Mini – Piekertjes, plak de bal. Inschrijven kan ter plaatse, om deel te nemen moet hier wel één luttele euro betaald worden per kindje. Gijzel Kirmesse, ook leuk voor kinderen, niets mooier dan blije kindergezichtjes.
                                                                                                                                                                                             (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).