Bo-Eventi pakt voor de eerste keer uit met Muro-Musica in het Abdijpark

‘Er wordt vooral gewerkt met mensen uit eigen streek.’

Geraardsbergen. Zaterdag 19 augustus organiseert Bo-Eventi voor de eerste maal Muro-Musica aan het Koetshuis in het Abdijpark. De aftrap wordt om 16.00 uur gegeven. Eén van de bezielers is Stéphan Bourlau die opgroeide in de muziekwereld. ‘Uniek aan dit evenement is dat er vooral met muzikale talenten uit eigen streek wordt gewerkt’, stelt Bourlau.

Zaterdag 19 augustus organiseert Bo-Eventi aan het Koetshuis in het Abdijpark voor de eerste maal Muro-Musica. ‘Het idee om een muziekevenement te organiseren is er gekomen ten tijde van de corona. Een aantal gelijkgezinden vonden dat er na ‘muziek in ‘t park’ best nog plaats was voor een bijkomend openluchtevenement. Zo ontstond Bo-Eventi en in oktober van vorig jaar organiseerden wij een disco fuif. Ondertussen zijn wij erkend door de cultuurraad van Geraardsbergen’, geeft Stéphan Bourlau – één van de bezielers – mee.

‘Jarenlang organiseerde ik de Memorial Leo Bens en de Leo Bens Swing Time.  Graag stel ik dan ook mijn ervaring ten dienste en neem ik de taak als pers- en communicatieverantwoordelijke op.’

Het programma:
The Oakfields: dit is de band waarmee wij het evenement openen. The Oakfields is een bigband/Showorkest dat bestaat uit 15 leden.  Zang, saxofoonsectie, trompetten en trombones, piano, basgitaar slaggitaar, drum en percussie zijn van de partij Het repertoire bestaat uit diverse genres, van bigband- over disco- tot schlagermuziek met verschillende eigen arrangementen.

Les Princes des Bois zijn een akoestisch unplugged trio die pop & rock brengen en bekend zijn tot ver buiten Geraardsbergen.

Nuï (Emma De Quick) brengt met haar fantastische stem en van haar eigen hand geschreven electro darkpop, die bij iedereen in de oren klinkt en zeker lang blijft nazinderen.

Jim Cole heeft zijn strepen al verdiend als singer-songwriter, zangcoach, backing vocals bij tal van artiesten, finalist van The Voice en is mede verantwoordelijk voor “Belgium – 12 points” op het Eurovision Song Contest in 2010 met Tom Dice.

Mydonna, tribute to Madonna, is een briljant muziek- zang- en dansspektakel met de grootste hits uit Madonna’s carrière, wordt getrokken door professionele zangeres/drumster/paaldanslerares/allround nightlife performer Caroline Clement.  Een sterke live band, live zang, choreografie, kostuumwissels, hi-fi sound, lichteffecten en Visuals is wat de toeschouwer te wachten staat.

The Rusty Bullet Holes is onze G-Town Boogie Ban met leadzanger Matt Fisher gesteund door topmuzikanten, waaronder (ons allen bekende) Frank Jacobs (Boogiewoogie) en Stef Lemahieu.

B-Floyd, tribute to Pink Floyd, is een spraakmakende Tributeband die de vibe en tijdloze muziek perfect weergeven.

Geïnteresseerden kunnen kaarten bestellen via stephan.bourlau@telenet.be of 0475 35 07 05.
In voorverkoop kost een ticket €26, aan de kassa €30.