Kermis in D’hoppe-Vloesberg nog op dinsdag 15 augustus

Gisteren maandag en vandaag dinsdag 15 augustus is het kermis in D’Hoppe, dat deel uitmaakt van de faciliteitengemeente Flobecq-Vloesberg. Het was gisteren maandag reeds een gezellige drukte waar te nemen  met de rommel- en streekproductenmarkt en de terrasjes zaten vol.

Op dinsdag 15 augustus is er terug rommel- en streekproductenmarkt. Er is de heilige mis van de Paters Monfortanen en er is amusement.  Tevens is er de fototentoonstelling ‘Stayaction’ van E. Cornelis in de Chalet  Gérard.

Bijzondere horecazaak staat te koop

We brachten tevens een bezoek  aan Brasserie D’Hoppe, D’Hoppe 6, Vloesberg. Greta Beyl is er al twintig jaar zaakvoerster maar wil de zaak verkopen om andere oorden op te zoeken.

Voor wie een horecazaak met ruim appartement in het D’Hoppebos zoekt.  Tot aan de verkoop baat zaakvoerster Greta Beyl er Koersklatsch uit. Greta is gekend voor al haar schilderwerken rond de koers en daar kun je nog steeds met volle teugen van genieten in  Brasserie D’Hoppe dat uiteraard ook met de kermis  een bezoek waard is!

Koersklatsch  is van woensdag tot vrijdag ’s avonds open en in het weekend de hele dag.