Zottegem: parkeerverbod voor aankomst van foorkramers

Naar aanleiding van de aankomst van de foorkramers en met het oog op de inrichting van de kermis in het stadscentrum, geldt er vanaf maandag 14 augustus om 0.00 uur een parkeerverbod op het plein aan de standplaatsen van de lijnbussen in de Van Aelbrouckstraat (de standplaatsen van de bussen verhuizen naar de achterkant van het treinstation: zie via deze link) alsook op de tegenovergelegen parkeerplaatsen op de rijweg tussen de Kleine Nieuwstraat en Kazernstraat. In het deel van de Godveerdegemstraat tussen de Broeder Mareslaan en de spoorwegbrug alsook in de L. Roelsstraat en Van Aelbrouckstraat zal er parkeerverbod zijn van woensdagmorgen 16 augustus om 6 uur tot donderdagmorgen 17 augustus om 6 uur.

Vanaf woensdag 16 augustus om 16 uur zal er ook niet mogen geparkeerd worden in de Heldenlaan (middenberm + rijbanen). In het gedeelte van de Kasteelstraat tussen de Molenkouter en Meersstraat/Graaf van Egmontstraat alsook in de Graaf van Egmontstraat wordt vanaf dinsdag 15 augustus om 0.00 uur (tot woensdag 23 augustus om middernacht) het eenrichtingsverkeer opgeheven en verkeer in beide richtingen toegelaten. Om dit vlot te laten verlopen, zal er tegelijk een parkeerverbod van toepassing zijn in dat benedengedeelte van de Kasteelstraat (vanaf de Neerhofstraat) en in de Graaf van Egmontstraat.