Sint-Maria-Oudenhove: speciale verkeersregeling

Naar aanleiding van de Hillbilly Oldtimer Cars Meeting – met rondrit en muzikale optredens – die vanuit café De Vliegende Schotel georganiseerd wordt op dinsdag 15 augustus, zal … er reeds vanaf maandag 14 augustus om 15 uur (tot woensdagmiddag 16 augustus om 12 uur) een parkeerverbod gelden op het Sint-Hubertusplein (volledige plein) alsook in de zijstraat tussen de hoek met de Oudenhovestraat en de kerk van Sint-Maria-Oudenhove. Op dinsdag 15 augustus zelf zal daar eveneens van 8 tot 22 uur geen verkeer toegelaten zijn. Met uitzondering van deelnemers aan de meeting zal er ook op dinsdag 15 augustus van 8 tot 18 uur niet mogen geparkeerd worden in het gedeelte van de Brakelstraat tussen het Sint-Hubertusplein en garage Van Damme alsook in het gedeelte van de Oudenhovestraat tussen het Sint-Hubertusplein en de Processieweg.