Zottegem: speciale verkeersregelingen voor sportwedstrijden

BUKE: EGMONT CYCLING RACE

Met het oog op de inrichting en de afbraak van de aankomstzone voor de UCI 1.1-wielerwedstrijd Egmont Cycling Race voor mannen-elite met contract op zondag 20 augustus geldt er (reeds) vanaf zaterdag 19 augustus om 6u30 ’s morgens tot maandagmiddag 21 augustus om 12 uur een parkeerverbod in Ter Kameren en in het gedeelte van de Buke tussen Ter Kameren en de Gentsesteenweg (+ alleen plaatselijk verkeer toegelaten). In een volgend NUUS-artikel krijgt u een overzicht van de uitgebreide verkeersmaatregelen die op zondag 20 augustus zelf genomen worden.

OMGEVING BEVEGEMSE VIJVERS: EGMONTLOOP

Op zaterdag 19 augustus organiseert Zottegem Atletiek de 41ste Egmontloop (start om 15u30 en aankomst op sportstadion), met voorafgaand drie wedstrijden voor kids (vanaf 15 uur). Alle info hierover vindt u in een eerder NUUS-artikel via deze link. Naar aanleiding hiervan zal er die dag van 13 tot 18 uur een parkeerverbod zijn in de Zwembadstraat, op het achterste gedeelte van de parking Bevegemse Vijvers (tussen Vogelzang en baseballterrein/Finse piste) en op het gedeelte van de rijweg (rechterkant) naar het sportcentrum/zwembad tussen Hemelrijkstraat en Zwembadstraat. In laatstgenoemde straat zal er ook vanaf 14 uur geen verkeer toegelaten zijn.