Mooi weer lokt veel volk naar 15de pastorietuinfeesten

Het mooie weer van afgelopen weekend zorgde ervoor dat er heel wat volk op de been kwam voor de 15de pastorietuinfeesten te Vlierzele, georganiseerd door VZW Parochiale werken Sint-Fledericus. Vanaf 11u00 kon men genieten van een heerlijk aperitief. Tijdens de middag werd er een BBQ met groenten-buffet aangeboden. Er was keuze uit scampi’s, côte à l’os en ribbetjes (à volonté), terwijl kinderen konden genieten van een balletje saté. Verder op de namiddag was er muzikaal entertainment, een grote tombola waar een TV kon worden gewonnen. Het winnende lotje was in het bezit van Wim De Vuyst uit Vlierzele. Verder was er nog de champagnebar, ijsbuffet en een schminkstand voor de kinderen.

De opbrengst van dit feest was ten voordele van de verdere uitbouw van het buurthuis ‘Parochiale Kring’. Langs deze weg dankt VZW Parochiale Werken iedereen die zich hiervoor heeft inzet. Ook de sponsors, vrijwilligers en al wie deelnam aan deze organisatie om ieder keer weer het pastorietuinfeest mogelijk te maken.

Sfeerbeelden van de pastorietuinfeesten