Zottegem maakt dinsdag wegen vrij voor Egmont Cycling Race (vrouwen)

Met het oog op een veilig verloop van de eerste editie van de UCI 1.2- wielerwedstrijd Egmont Cycling Race voor vrouwen-elite op (kermis)dinsdag 22 augustus worden die dag volgende verkeersmaatregelen genomen (op grondgebied Zottegem):

PARKEERVERBOD

  • van 8 tot 20 uur: Stationsplein, Van Aelbrouckstraat en Musselystraat (+ parking Bevegemse Vijvers, bovenste deel kant zwembad).
  • van 11u15 tot 16u45: Provinciebaan (tussen Elenestraat en Lieve-Heerstraat), Lieve-Heerstraat, Romeins Plein (kant klooster/Penitentenlaan), Beugelstraat, Strijpenplein, Molenhoek (tussen Rijkestraat en Krommestraat), Krommestraat, Traveins (tussen Krommestraat en Kruiswaterplein), Ten Bosse (tussen Traveins en De Vlamme), Kruiswaterplein, De Vlamme, Eeckhout (tussen De Vlamme en Wurmendries), Wurmendries, Meileveld, Meire, Wolvenstraat, Molenkouter (tussen Wolvenstraat en Kasteelstraat), Neerhofstraat, L. De Metsstraat, Musselystraat, Stationsplein, Van Aelbrouckstraat, L. Roelsstraat, Godveerdegemstraat (tussen spoorwegbrug en Broeder Mareslaan), Kastanjelaan, Sabina van Beierenlaan, Ooststraat (tussen Sabina van Beierenlaan en Kollegestraat), Kollegestraat, Grotenbergestraat (tussen Kollegestraat en A. Gevaertlaan), A. Gevaertlaan, Bijlokestraat, Gentsesteenweg (tussen Bijlokestraat en Ter Kameren), Ter Kameren, Buke (tussen Ter Kameren en Bruggenhoek), Bruggenhoek en Elenestraat.

EENRICHTINGSVERKEER

van 11u45 tot 16u45: Lieve-Heerstraat (richting Romeins Plein), Strijpenplein, Molenhoek (tussen Rijkestraat en Krommestraat, richting Krommestraat), Krommestraat (richting Traveins), Ten Bosse (tussen Traveins en De Vlamme, richting De Vlamme), De Vlamme (richting Eekhout), Eekhout (tussen De Vlamme en Wurmendries, richting Wurmendries), Wurmendries (richting Meileveld), Meileveld (richting Meire/Sint-Andriessteenweg), Meire (richting Luchtbal), Wolvenstraat (richting Molenkouter), Molenkouter (tussen Wolvenstraat en Kasteelstraat, richting Kasteelstraat), L. De Metsstraat (richting Grotenbergestraat), Musselystraat (richting Stationsplein), Stationsplein (richting de L. Roelsstraat), Godveerdegemstraat (tussen spoorwegbrug en Kastanjelaan, richting Kastanjelaan), Kastanjelaan (kant/richting sportstadion), Sabina van Beierenlaan (richting Kollegestraat), Kollegestraat (richting Grotenbergestraat), Grotenbergestraat (tussen Kollegestraat en A. Gevaertlaan, richting L. De Metsstraat), A. Gevaertlaan (tussen Grotenbergestraat en Bijlokestraat, richting Bijlokestraat), Bijlokestraat (richting Gentsesteenweg), Gentsesteenweg (tussen Bijlokestraat en Ter Kameren, richting Buke), Ter Kameren (richting Buke), Buke (tussen Ter Kameren en Bruggenhoek, richting Bruggenhoek), Bruggenhoek (tussen Buke en Elenestraat, richting centrum) en Elenestraat (richting Provinciebaan).

De volledige en gedetailleerde wegwijzer vindt u terug in een eerder NUUS-artikel via deze link: Egmont Cycling Race (dames) op kermisdinsdag 22 augustus: het volledige parcours