Dorpsdag in Elst op zondag 27 augustus

 

Op zondag 27 augustus 2023 is het weer zover: de Dorpsdag van Elst, op het St.-Apolloniaplein, vanaf 14u. De vereniging Dorpsforum Elst organiseert jaarlijks deze Dorpsdag, sinds het winnaar in 2009 werd van de Vlaamse Prijs ‘Dorp met Toekomst’.

Dit jaar gaat de Dorpsdag ‘à la française’ door. In de namiddag is er live accordeonmuziek, gebracht door Brigitte De Ruyck. Vanaf 15u start de Baguette estafette. Estafetteploegen kunnen het tegen elkaar opnemen aan het dorpsplein. We organiseren wedstrijdjes en disciplines op maat, op basis van de kandidaat-lopers.

Ook de toneelvereniging Elsuth is terug van de partij met de voorstelling ‘De souffleurs’, die gespeeld wordt om 16u en 19u.

De Dorpsdag wordt afgesloten met live muziek door de lokale band Pixie Dust, omstreeks 19u30.

KSA Elst zorgt alvast voor de catering.