Werken op Strijmeers, Nekkerstraat en Kattenbos in Vlierzele starten op 28 augustus.

Vanaf maandag 28 augustus tot en met vrijdag 15 september 2023 worden er opnieuw werken uitgevoerd in Vlierzele op een deel van Strijmeers vanaf huisnummer 47 tot en met de spoorwegbrug aan beide zijden, de volledige Nekkerstraat en Kattenbos tot huisnummer 7a. De werken worden uitgevoerd door Waas Tech BV in opdracht van Fluvius. Er wordt gewerkt aan de nutsleidingen van de elektriciteit. Er zal samen met andere nutsbedrijven gewerkt worden zodat de straat maar één hoeft opengelegd worden.  Indien u vragen heeft over de werf kan u steeds terecht bij de werfverantwoordelijke Giovanni De Vylder via 0494/42.20.87. Het telefoonnummer voor opmerkingen over de werfsignalisatie zal te vinden zijn op de borden langs de werf. Alles zal afhangen van de weersomstandigheden, of zij geen roet in het eten komen gooien. De garage en oprit van de bewoners zullen dan ook niet toegankelijk zijn.