Oosterzeelse MINI TMD CREW worden zesde op WK Streetdance

Van 24 tot en met 27 augustus 2023 trokken de MINI TMD CREW van de dansschool Toi, Moi et la Danse uit Oosterzele naar de Wereldkampioenschappen in Blackpool (Groot-Brittannië) om daar te strijden voor het goud in de streetdance wedstrijden. Het wereldkampioenschap werd georganiseerd door de organisatie UDO (United Dance Organisation). Udo is een organisatie die streetdancewedstrijden organiseert over de hele wereld. Tijdens dit WK behaalde de MINI TMD CREW een verdienstelijke en mooie zesde plaats op eenentwintig landen. Een zeer goede prestatie vooral omdat het pas hun tweede jaar is als wedstrijdteam!

MINI TMD CREW bestaat ondertussen al vier jaar maar het is nog maar het tweede echte wedstrijdseizoen aangezien corona hen helaas tegenhield. De wedstrijden lieten even op zich wachten maar ze zijn blijven trainen. Dat ze al gestraald hebben, dat bewezen ze reeds al.

Zo behaalden ze de volgende prijzen dit jaar en daarmee hebben ze ook op elke wedstrijd die ze hebben meegedaan hoog gescoord:

2e plaats – kwalificatiewedstrijd UDO – categorie: under 14 – Beginner

2e plaats – Belgisch kampioenschap UDO — categorie: Under 14 – Beginner

3e plaats – Belgisch kampioenschap Hip Hop Unite – categorie: Megacrew cadette —> hier zijn we dus ook gekwalificeerd voor het wereldkampioenschap in Portugal

De crew bestaat uit 13 leden en juf Amber als coach. De leeftijden variëren tussen de 8 jaar en 13 jaar.

De kinderen meededen aan dit WK waren:

Anna, Anna-Elle, Axelle,  Amérie, Eliana, Emma, Kobe, Leonie, Lieke, Liona, Lou, Matilda en Matz.

 

Proficiat aan de MINI TMD CREW, hun begeleidsters en dansschool Toi, Moi et la Danse met deze mooie prestatie! Veel succes verder!