Schitterende resultaten voor Move it Herzele tijdens WK Streetdance in Blackpool

Beat Freakz en Bubble Gums, 2 teams uit dansschool Move it in Herzele hebben de finale gehaald tijdens het WK Streetdance in Blackpool. Beat Freaks miste zelfs op een haar na een medaille.

Jodie Scheerlinck doet het relaas: “Beide teams kwalificeerden zich in het weekend van 15 en 16 april voor het wereldkampioenschap in Blackpool. Beat Freakz werd Belgisch Kampioen in de reeks over 18 Beginner en Bubble Gums nam de bronzen medaille in de categorie under 14 Novice mee naar huis. Na deze mooie prestatie werd de droom verder gezet. Op donderdag 24 augustus vertrokken de dansers, de coaches (Xenia De Spiegeleer, Laure De Brul (Bubble Gums) en Jodie Scheerlinck (Beat Freakz)) en enkele supporters richting het wereldkampioenschap in Blackpool. Op vrijdag dansten beide teams hun eerste ronde. Met als resultaat dat Beat Freakz meteen in de top 3 belandde en doorging naar de finale. Bubble Gums deed het ook geweldig maar moest een herkansing dansen op zaterdag. En jawel, na een prachtige prestatie bemachtigde Bubble Gums ook hun plaats in de finale. Een droom die voor iedereen uitkwam. Zondag 27/8 was het dan eindelijk zo ver: de grote finale. Beide teams dansten de pannen van het dak en behaalden mooie resultaten. Beat Freakz werd 4e uit maar liefst 13 teams en Bubble Gums 8ste uit maar liefst 16 teams. Katrien Buyle en David Van Herreweghe, de 2 drijfkrachten achter Move it, zijn enorm trots met de geweldige prestatie van deze groepen. Dromen komen dan toch uit. Vanuit de club willen ze iedereen bedanken die hun dansers en coaches doorheen dit avontuur gesteund heeft. Alsook alle sponsors en iedereen die een bijdrage leverde, een welgemeende dankjewel van uit de grond van hun hart. Door jullie werd de droom realiteit. Wij zijn benieuwd wat de toekomst nog meer te bieden heeft.”

Meer info?

Website en Facebookpagina Move it Herzele