BIB De Fabriek Sint-Lievens-Houtem bestaat 100 jaar!

In oktober wordt de bibliotheek in Sint-Lievens-Houtem 100 jaar en dat staat voor 100 jaar leesplezier in Sint-Lievens-Houtem. Daarom stellen ze een top 100 samen met de meest populaire boeken van hun leners.

Wat zijn jouw drie favoriete boeken aller tijden? Je kan deze tot en met vrijdag 15 september doorgeven via het formulier op de website van de bibliotheek  https://sint-lievens-houtem.bibliotheek.be/ In oktober wordt de hele top 100 gepubliceerd.

Zaterdag 30 september start de feestmaand officieel met een verwendag voor de leners. Het wordt een heerlijke ‘Dag van de bib’ met een verrassende panel quiz. Kom in oktober zeker langs in de bib, want ze vieren hun 100ste verjaardag graag met al hun trouwe leners. Houd hun facebook pagina in de gaten voor de meest recente acties. https://www.facebook.com/bibdefabriek.SLH

Opgelet: op maandag 11 september zal de bibliotheek uitzonderlijk gesloten zijn.

Op woensdag 4 oktober, werelddierendag, organiseren ze ook een lezing van Hachiko over assistentiehonden. Inschrijven hiervoor kan via de webshop.

U kan de Bib De Fabriek telefonisch bereiken op 053 60 72 37 – bibliotheek@sint-lievens-houtem.be of via de hier al bovenvermelde link.