Zottegemse schlagerzanger Nico verbaast en wint ‘Zomersingle 2023’

De Zottegemse schlagerzanger en geliefde entertainer Nico Meesseman is de laureaat van de Zomersingle 2023-verkiezing. Een zeer knappe prestatie waar de populaire zanger uiteraard zeer tevreden mee is.

De Zomersingle-verkiezing werd georganiseerd door internetradio Radio Vlaamse Ardennen van dj Hans en mj Weytens. “Van 21 juni tot en met 31 augustus kon het publiek dagelijks stemmen op de 27 genomineerde bekende en minder bekende Vlaamse artiesten”, legt Nico (terecht) niet zonder trots uit. “Uiteindelijk won ik met maar liefst 1.775 stemmen de trofee met mijn zomersingle Roomijs Met Vanille. Ik bedank iedereen oprecht voor deze spreekwoordelijke kers op de taart, mijn zomer kan alvast niet meer stuk. Ik heb zelfs weet van mensen die er hun hobby van hadden gemaakt en er echt dagelijks mee bezig waren. Dit is niet enkel mijn trofee maar van alle Nico-stemmers. De trofee krijgt een mooie plaats in mijn huiskamer!”

Lees ook