Zottegem: speciale verkeersregelingen (01-03/09)

BEVEGEMSE VIJVERS: BOMBELBASFESTIVAL

Op de festivalweide aan de Bevegemse Vijvers heeft op vrijdag 1 en zaterdag 2 september de vijfde editie van het folk-, rock- en familiefestival Bombelbas plaats. Naar aanleiding van dit muziekfestival mag er vanaf vrijdag 1 september om 16 uur tot zondagmorgen 3 september om 10 uur in de Zwembadstraat niet geparkeerd worden en is in die straat ook geen verkeer toegelaten (behalve voor de organisatie).

VELZEKE: BUURTFEEST

Omwille van een buurtactiviteit in de Puttestraat in Velzeke op zaterdag 2 september zal er die dag vanaf 17 uur tot ’s nachts om 1u30 in het gedeelte van deze straat tussen het kruispunt met de Steenbekestraat en het kruispunt met de Doorsneestraat alleen plaatselijk verkeer mogen. In het gedeelte van de Puttestraat tussen de huisnummers 40 en 60 zal helemaal geen verkeer toegelaten zijn.

SINT-MARIA-OUDENHOVE EN ERWETEGEM: WIELERWEDSTRIJD

Ter gelegenheid van de kermis in Sint-Maria-Oudenhove wordt op zondag 3 september een wielerwedstrijd georganiseerd (met start en aankomst in de Faliestraat) waarvan het parcours ook over grondgebied Erwetegem loopt. Het volledige parcours en de verkeersmaatregelen die hiermee gepaard gaan, vindt u terug in een afzonderlijk artikel over deze wielerwedstrijd via deze link.