Vrije basisschool Hillegem viert 125-jarig bestaan

Voor de Vrije Basisschool Hillegem wordt het een feestelijk schooljaar. De school viert haar 125-jarig bestaan.

“We hebben speciaal voor de gelegenheid een logo – met een gouden strikje – ontwikkeld”, vertelt directeur Jan De Vroe. “De feestelijke sfeer was meteen voelbaar – of beter gezegd hoorbaar – op de eerste schooldag. ’s Morgens hebben we onze leerlingen getrakteerd op de nodige beats, live gebracht door een deejay. Om in de stemming te blijven, volgde na de kennismaking in de klassen, een dans bij het jaarthema Wondere ruimte – Vlieg je mee?. De goede voorbereidingen van de voorbije weken, zorgden voor een vlotte start. Door het grote aantal leerlingen heeft het team de voorbije weken hard gewerkt om ruimte vrij te maken voor een nieuwe peuterklas en een tweede klas voor het vierde leerjaar.  Ook de buitenschoolse opvang kreeg een nieuwe plaats in de school. We tellen nu af naar zaterdag 9 september want dan  wordt het 125-jarig bestaan gevierd tijdens het event Hillegem op stelten.”

Meer info over Hillegem op stelten via deze link