Erfgoedwandelingen vanaf 10 september

De Gezinsbond VlieZL organiseert dit najaar vanaf 10 september drie erfgoedwandelingen met focus Vlierzele (6km) – Letterhoutem (7km) – Zonnegem (7km). Iedere wandeling vertrekt en eindigt aan de kerk van Vlierzele. De drie wandelingen zijn bewegwijzerd en kunnen op één of meerdere dagen tot 14 januari 2024 afgelegd worden. Je kan de routes ook volgen door de bijbehorende QR-codes te scannen.  Alle wandelroutes zijn toegankelijk voor kinderwagens.

Langs het parcours staan in totaal een 25-tal borden met foto’s over het vroegere leven in de regio, verdwenen dorpsgezichten en heel wat cultuurhistorische weetjes. Er zijn ook een aantal interactieve activiteiten voorzien voor de wandelaars. Meer info vind je tevens op http://www.facebook.com/GezinsbondVlierzele

Deze wandeling kon gerealiseerd worden dankzij de steun van Erfgoed Viersprong en de medewerking van Heemkunde Houtem en de vele inwoners die foto’s en info bezorgden.