Velzeke: eerste buurtfeest Blarenhoek/Koedreef/Letterkouter groot succes

Op zaterdag 2 september organiseerde het buurtcomité Blarenhoek een eerste buurtfeest. Het werd een groot succes, daar laat de foto geen twijfel over bestaan. De fijne, gezellige avond werd bijgewoond door liefst 90 buurtbewoners.

“Het opzet was de band tussen de buren van deze mooie hoek in Velzeke te versterken en de sociale cohesie te verzekeren”, zegt Robrecht Van Den Haute namens het organiserende buurtcomité. ” Het grote enthousiasme van de buren op dit initiatief vertaalde zich in meer dan 90 inschrijvingen. Een heerlijke barbecue, twee grote springkastelen, feestelijke en dansbare muziek en een aantal volksspelen zorgden voor veel sfeer. Het mooie kader en het prachtige weer deden de rest. Het staat nu al vast dat we hier een jaarlijkse traditie zullen van maken.”