Leerlingen Sint-Barbaracollege Heilig Hartplein genieten van prachtige, nieuwe speeltuin

In de afdeling Heilig-Hartplein van het Sint-Barbaracollege in Zottegem kunnen de leerlingen, dankzij de steun van het schoolbestuur en het enthousiaste oudercomité, zich sinds de start van het nieuwe schooljaar uitleven in een prachtige, nieuwe speeltuin.

“Met een fijne verscheidenheid aan speeltoestellen, die zorgvuldig uitgekozen zijn om zowel plezier als veiligheid voor alle leeftijden te garanderen, kunnen de kinderen hun energie kwijt tijdens de speeltijden”, zegt directeur Kurt van Maldergem. “De speeltuin is meer dan alleen een plek voor fysieke activiteit. Het is een plek waar vriendschappen worden gesmeed en sociale interactie wordt gestimuleerd. Leerlingen van alle leeftijden kunnen hier samenkomen om spelend te leren en vriendschapsbanden tussen klasgenoten te versterken. Vanaf nu alleen maar vrolijke kinderen die elke dag plezier gaan beleven op de innovatieve speeltuin”

“We zijn zo fier dat we ons steentje hebben kunnen bijdragen aan het realiseren van de nieuwe speeltuin. Dit is het zichtbare resultaat van alle inspanningen, die door de hele ploeg van ons oudercomité, zijn geleverd vorig schooljaar!”, vult Iris Goeteyn van het oudercomité aan.

Het budget voor de nieuwe speelplaats is te danken aan het oudercomité. Lees meer via deze link.