Marleen Auman stelt haar gedichten tentoon : beeldspraak

Melle kultuurkaffee zondag 24 september

In het  KultuurThuis ‘Henri’  te Melle stelt Marleen Auman  haar gedichten tentoon op zondagen 24 sept. en 1, 8 en 15 okt. Telkens van 14.00 u. tot 18.00 u.

BEELDSPRAAK

Marleen schrijft sedert 2016 gedichten onder het pseudoniem ‘anker’. Zij brengt haar gedichten en wil hiermee haar publiek inspireren, verbinden, prikkelen, raken …Via haar gedichten neemt ze ons mee in een zoektocht en gaat zij in dialoog met haar publiek. Hiervoor maakt zij gebruik van tekeningen gemaakt door Rita Van Cleemput.

Haar gedichten ontstaan vanuit een waarnemen van het leven, vanuit een stilstaan bij gedachten en gevoelens en vanuit haar zoeken naar wat ECHT betekenis geeft. De gedichtjes worden te koop aangeboden en prijken in een jasje van Benedicte Leyseele.

Alle info over Marleen – dichter en zin zoeker –  kun je terugvinden op haar Website : https://www.marleenanker.be