De legendarische band The Cats Aglow treedt in Brakel op

De opbrengst gaat naar een goed doel

Geraardsbergen/Brakel. The Cats Aglow komen op 21 oktober andermaal naar Brakel. The Cats Aglow – voorheen The Cats Aglow Band – is sinds 2002 een Nederlandse tributeband met muziek van The Cats. De meeste bandleden hebben in het verleden in andere bands gespeeld. De opbrengst gaat naar een goed doel.

IJsbrand van Belleghem is de leadzanger van The Cats Aglow en neemt de zangpartijen van Piet Veerman voor zijn rekening. In 2008 trad de frontman van de legendarische groep The Cats – Cees Veerman – op met The Cats Aglow Band in de Carré te Amsterdam. Ze waren toen de ondersteuningsband van de Amerikaanse zanger Willy De Ville. Piet Veerman is sinds 1968 de leadzanger voor de singels van The Cats en trad regelmatig op met The Cats Aglow Band. Er werden reeds verschillende albums en dvd’s opgenomen.

The Cats Aglow komen op zaterdag 21 oktober naar het feestcomplex Europa te Brakel. De deuren gaan open om 19.00 uur. Het optreden start rond 20.00 uur. Special guests dit jaar zijn Giovanni & Peggy. Een ticket kost €20. Aan de kassa betaal je €25. Reserveren kan via het gsm-nummer 0496 80 21 58 of via rafvanoudenhove@hotmail.com.

De opbrengst gaat integraal naar de kankerafdeling van professor Tummers van het UZ Gent.

Voor meer info: The Cats Aglow

Julien Borremans