Zottegem: geen treinverkeer tussen Gent en Melle

Zoals ook twee weken geleden het geval was, zal er dit weekend op zaterdag 23 en zondag 24 september opnieuw geen treinverkeer mogelijk zijn tussen Gent (Sint-Pieters) en Melle omdat er door Infrabel verder werken aan de spoorinfrastructuur moeten uitgevoerd worden. Alle treinen zullen in beide richtingen vervangen worden door een NMBS-bus. Ook wijzigen sommige vertrekuren. Vanuit Gent vertrekt deze bus aan een tijdelijke halte op het Koningin Maria-Hendrikaplein aan de voorkant van het station (ter hoogte van de apotheek). Er wordt aangeraden om je treinreis te plannen via nmbs.be of de NMBS-app (de reisplanner houdt al rekening met de aangepaste vertrektijden). Wie niet beschikt over internet, kan voor meer inlichtingen telefonisch terecht op 02 528 28 28.

Ook tussen Zottegem en Oudenaarde zullen er dit weekend op 23 en 24 september geen treinen (kunnen) rijden ingevolge spoorwerken. Hieromtrent uitgebreider info in een afzonderlijk NUUS-artikel via deze link.