Kiwanis Zottegem: 32e klassiek concert voor het goede doel

Na het zeer geslaagde Kiwanix Gastronomix-event dat op touw werd gezet ter gelegenheid van de recente Caesarfeesten, nodigen het bestuur en de leden van Kiwanis Zottegem nu uit voor hun jaarlijks klassiek concert ten voordele van de goede doelen en projecten die ondersteund worden in het kader van de sociale werking van deze serviceclub.

Deze concertavond is op vrijdag 13 oktober reeds aan zijn 32ste editie toe. Onder leiding van de internationaal vermaarde componist-dirigent Dirk Brossé zullen in de dekenale kerk aan de Markt het orkest Prima La Musica en de solisten Jo Vercruysse en Amel Sdiri een gevarieerd programma verzorgen, van puur klassiek over filmmuziek tot een ode aan Avicii. Ook eigen werk van Dirk Brossé zal ten gehore gebracht worden, ondermeer een selectie uit de soundtrack die hij componeerde voor de tv-reeks Onze Natuur®.

Dit 32ste klassiek concert van Kiwanis Zottegem begint om 20 uur in de dekenale kerk aan de Markt. Aansluitend wordt een receptie aangeboden bij BMW Meerschman (Ter Kameren, Leeuwergem). Kaarten kosten 50 euro per persoon (receptie inbegrepen) en zijn te verkrijgen bij de leden van Kiwanis Zottegem, via de website www.kiwanis-zottegem.be/winkel of door middel van een e-mail naar concert@kiwanis-zottegem.be.