Nieuw in Zottegem, LevelZ: “Sporten voor iedereen onder de juiste begeleiding van ervaren trainers”

Heel veel mensen willen graag wat meer sporten, de vraag dan is: hoe, wat, wanneer, hoe…?? Sinds kort is er in Zottegem LevelZ (Vandendriesschestraat 7). Een nieuw project waar iedereen kan komen sporten op zijn/haar niveau onder de juiste begeleiding van ervaren trainers.

“Er wordt bewust gekozen voor small group trainings om een meer persoonlijke aanpak te garanderen”, legt Dries De Roover van LevelZ uit. “Zo kan er ook voldoende aandacht zijn voor aangepaste oefeningen als iemand blessures zou hebben. Aangezien LevelZ is opgericht door een podoloog en een kinesist was dit van bij de start een belangrijk criterium. Verder is de fun factor ook zeer belangrijk tijdens de lessen. Deze wordt kracht bijgezet door de juiste muziek, sfeer en motivatie van de trainers. Ons gebouw beschikt over 2 ruime zalen met nieuw materiaal dat is aangekocht bij erkende spelers. Wij bieden lessen aan van verschillende aard voor elk niveau. Dit gaat van WOD (crossfit inspired) tot HIIT training, fatburner en core stability. Daarnaast bieden we ook bailando, pilates, BBB, zumba en yoga aan. Voor de toekomst hebben we ook plannen om meer specifieke lessen aan te bieden, zoals prenatale en postnatale sportlessen onder deskundige begeleiding en rugschool. Als iemand met ons aanbod nog niet aan zijn trekken komt bestaat er ook steeds de mogelijkheid om te kiezen voor personal training. Dit kan zowel 1 op 1 als in groepjes van 3 of 4 personen. Vooraf worden doelstellingen vooropgesteld en samen werken we hier naartoe. Kortom, iedereen is welkom bij ons en samen werken we aan jouw gezondheid. Een les boeken kan online maar als u toch nog met vragen zit vooraf kan dit ook gerust via een telefoontje: 0495 90 75 32.”

Praktisch?