Vrijwilligers doen kermis Elene heropleven

De 2.0 kermis in Elene werd groots aangekondigd en dat was meer dan terecht. De vrijwilligers, zie foto, maakten er twee weekends geleden een onvergetelijk feest van.

“Meer van dat”, klonk het bij de bezoekers. En ook bij NUUS dat zich zo veel gezelligheid liet welgevallen. Bedoeling was om de draad van weleer terug op te pikken en de kermissfeer terug te brengen naar het dorp en daar is de organisatie meer dan in geslaagd. De enthousiaste vrijwilligers verenigden zich in het organisatiecomité OKE-Elene. Via een appelverkoop en sponsoring verzamelden ze de nodige fondsen om een uitgebreid programma uit te werken. Op het kerkplein in de omgeving van café ‘t Koperen Kot in de Molenbeekstraat waren er diverse kermisactiviteiten voor jong en oud, anciens en ook de nieuwkomers in het dorp werd op het hart gedrukt om langs te komen. Zondag sloot Jean Dover het kermisweekend af met een optreden in de tent van café ’t Koperen Kot.

Meer info?

Facebookpagina Kermis Elene