Maatwerkbedrijf De Dagmoed gooit deuren open tijdens Open Bedrijvendag op 1 oktober

Schendelbeke. De Dagmoed is een flexibel maatwerkbedrijf dat kwaliteit nastreeft. Tijdens Voka Open Bedrijvendag kan je de bedrijvigheid ervan ervaren en kennismaken met de werking.

De Dagmoed is een flexibel maatwerkbedrijf dat mensen met een beperkte toegang tot het normale arbeidscircuit tewerkstelt. Hun persoonlijk traject staat hierbij centraal. De aanpak is klantgericht. Kwaliteitsvolle producten en diensten staan centraal. Het unieke van de onderneming ligt in het op zoek gaan naar geschikte werk voor de medewerkers, aangepast aan hun competenties. In het reguliere circuit is het net andersom.

Interne en externe werking
De interne werking is gevestigd in de Dagmoedstraat te Schendelbeke. Verschillende goederen passeren hier de revue: van verpakte voeding, over pleisters, speelgoed, schoolmateriaal en textiel tot het monteren van elektro- en andere toestellen. De montage afdeling zorgt voor alle opdrachten die verschillende technische vaardigheden en competenties vereisen. In het naaiatelier kan je niet alleen terecht voor textielbewerkingen maar ook voor andere materialen die gestikt moeten worden.

Maar er is ook een Externe werking. Die concentreert zich op verschillende opdrachten ter plaatse bij de klant. Vaak zijn sommige opdrachten een logistiek huzarenstukje. Het vraagt tijd om producten te verplaatsen naar onze werkplaats. Maar er is ook een groendienst en een flexibel inzetbare poetsdienst. Onze poetsdiensten komen, met een op maat gemaakt poetsplan, bureaus en werkplaatsen schoonmaken. De groendienst maait gras, scheert hagen, bestrijdt onkruid, en ruimt zwerfvuil op. Er is ook een tijdelijke of continue enclavewerking. Er staat een ploeg opgeleide medewerkers klaar om mee te helpen in de corebusiness van jouw bedrijf.

Visie
’De Dagmoed als maatwerkbedrijf wil enerzijds de medewerkers optimaal begeleiden richting een zinvolle, kwaliteitsvolle en langdurige tewerkstelling. Anderzijds wil ze voor de klanten de uitverkozen partner zijn om hun optimale groei te realiseren’, klinkt het. Daarbij staan drie waarden centraal: integriteit, continue ontwikkeling en engagement.

Tijdens Voka Open Bedrijvendag kan je tussen 10.00 uur en 17.00 uur De Dagmoed in de Dagmoedstraat 107 te Schendelbeke bezoeken.

Meer info: www.dagmoed.be

Julien Borremans