Youth and Music Company Sint-Lievens-Houtem brengt The Musical Concert op 14 oktober

Youth and Music Company Sint-Lievens-Houtem staat klaar om je helemaal  onder te dompelen in de wondere wereld van musicals.  Op deze muzikale avond geven de muzikanten het beste van zichzelf onder leiding van onze dirigent Andy Sorgeloos.  Tijdens het concert nemen we jullie onder andere mee langs het Londen van Mary Poppins over de Saharawoestijn in Agrabah tot in de Jazzwereld van Ryan Gosling en Emma Stone in La La Land.

De muziekvereniging bestaat uit ‘Het groot orkest’ en ‘Amusementsgroep d’Amuseleute’. Met een 40-tal muzikanten brengt het orkest een repertoire van populaire muziek, filmmuziek, klasse muziek en andere genres. D’Amuseleute hebben een 15-tal muzikanten. Deze groep brengt vooral amusementsmuziek op kermissen, straatfeesten, prive feesten, enz…

Wanneer: Zaterdag 14 oktober 2023 om 20u

Waar: CC De Fabriek, Fabriekstraat 19, Sint-Lievens-Houtem

Hoe bestel je kaarten: De per tickets kan je bestellen via www.youthandmusic.be of via Ellen op het gsmnummer: 0474 37 27 26. De kost per ticket bedraagt € 12,00.

Foto’s: met dank aan Youth and Music Company Sint-Lievens-Houtem