Zonnegem: bestuurder merkt wegversmalling te laat op

Rond 20u00 gebeurde er ter hoogte van een gewezen garage Van Waeyenberge in de Gentsestraat te Zonnegem een ongeval. Om onbekende reden reed een personenwagen in op de nieuwe wegversmalling. Volgens de eerste vaststelling merkte de bestuurder deze te laat op. Hierdoor ramden de bestuurder het perk en de twee houten paaltjes die in de wegversmalling stonden. De wagen werd zwaar vernield, terwijl ook de wegversmalling eraan moest geloven. Het voertuig kwam tot stilstand enkele meters verder en werd tot schroot herleid.

De politiezone Zottegem/Herzele/Sint-Lievens-Houtem kwam ter plaatse en deed de nodige vaststellingen terwijl de brandweer afdeling Sint-Lievens-Houtem het nodige deed om de rijweg opnieuw op te ruimen. Het ongeval zorgde ervoor dat er maar één rijstrook beschikbaar was totdat het voertuig werd getakeld.