Premier De Croo opent VOKA Open Bedrijvendag bij interieurmerk Flamant

Geraardsbergen. Zondagmorgen 1 oktober werd bij interieurmerk Flamant de aftrap gegeven van de 33ste editie van de VOKA Open Bedrijvendag door premier Alexander De Croo. Ook burgemeester Guido De Padt, toekomstig burgemeester Ann Panis en andere schepenen waren van de partij. Flamant viert 45 jaar ondernemerschap.

Voor het eerst opent interieurmerk Flamant de deuren van de hoofdzetel in Geraardsbergen voor het grote publiek. Samen met kersvers CEO Geert Van Lantschoot gaven premier De Croo, burgemeester Guido De Padt, toekomstig burgemeester Ann Panis en het lokale VOKA-bestuur de aftrap van de 33ste editie van Open Bedrijvendag.

‘Het is een grote eer om samen met de eerste minister 45 jaar Flamant te vieren op deze hoogdag van het Belgisch ondernemerschap. Dit nieuwe levensjaar is ook mijn eerste jaar bij het bedrijf en het begin van een vernieuwd, hedendaagser interieuraanbod bij Flamant’, liet CEO Geert Van Lantschoot zich ontvallen.

Het gezelschap kreeg een ruime blik achter de schermen van het bedrijf te zien en kon genieten van de nieuwe herfst en wintercollectie. Het bedrijf nam afscheid van oprichter Alex Flamant. ‘Samen met hem legde het bedrijf de laatste jaren al de bouwstenen voor Flamant 2.0. Dat uit zich in nieuwe internationale samenwerkingen en bijzondere interieurprojecten’, vult Van Lantschoot aan.

Flamant heeft vier shops in België, twee in Frankrijk en één in Jordanië, maar ook met vijfhonderd verkooppunten verspreid over verschillende continenten. De onlineshop is in 6 landen beschikbaar. Dit najaar lanceert Flamant een eigentijdse herfst- en wintercollectie, waarmee het merk de eerste stappen zet naar een volledig vernieuwd interieuraanbod.

Julien Borremans

Voor meer info: www.flamant.be