Zottegem: eerste eetfestijn ‘Burgers voor burgers’

Op initiatief van de Groen-gemeenteraadsleden Heidi Schuddinck en Ben Boone wordt door een groep gemotiveerde Zottegemse inwoners op zondag 15 oktober in het stedelijk Ontmoetingscentrum Velzeke aan de Provinciebaan 275 de eerste editie van het ‘Burgers voor burgers’-eetfestijn georganiseerd. Van 12 tot 15 uur zal men er naar keuze kunnen genieten van een smakelijke classic burger met vlees of van een lekkere veggie burger (beide met frietjes). Daarna kan er ook aangeschoven worden aan een uitgebreid dessertbuffet.

Deelnamekaarten kosten 17 euro voor volwassenen (10 euro voor kinderen) en kunnen besteld / gereserveerd worden via het facebook-evenement ‘Burgers voor burgers’ of telefonisch via 0472/98 77 03. Voor wie erbij zal zijn, hebben de organisatoren ook nog een primeur in petto want tijdens het evenement zullen de aanwezigen meer te weten komen over dit burgerinitiatief. De toekomst… die is Zottegems, zo klinkt het benieuwend!