Vlaams Belang Erpe-Mere trekt met Kris De Koninck (lijsttrekker) en Francesca Van Belleghem met een sterk programma naar de lokale verkiezingen in 2024

Gemeenteraadverkiezingen 2024

Vlaams Belang Erpe-Mere gaat in 2024 met twee kopstukken naar de gemeenteraadsverkiezingen. Kris De Koninck (53 jaar) zal het lijsttrekkerschap op zich nemen, en wordt daarbij nauw bijgestaan door Francesca Van Belleghem (28 jaar). “Wij vullen elkaar perfect aan, en gaan samen voor plaats 1 en 2”, aldus De Koninck. Kris is zelfstandig aannemer en intussen al anderhalf jaar afdelingsvoorzitter; Francesca wil als jurist de puntjes op de i zetten in de gemeente.

Het Vlaams Belang is klaar om zijn verantwoordelijkheid op te nemen want heel wat inwoners zijn het eenzijdige cd&v-beleid en de vriendjespolitiek beu. Het wordt hoog tijd dat er een echte kritische stem komt in de gemeenteraad. Daarom werkt onze afdeling momenteel aan een sterk programma en zijn we volop bezig met het samenstellen van een kandidatenlijst.

“Onze gemeente heeft heel veel potentieel, maar sommige zaken moeten dringend aangepakt worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze erbarmelijke wegeninfrastructuur, het ontbreken van een volwaardig parkeerbeleid, en de afwezigheid van afdoende politie op straat. Deze punten zullen dan ook terug te vinden zijn in ons programma”, aldus Francesca Van Belleghem.

“We worden steeds vaker gecontacteerd door bezorgde burgers die de weg naar het Vlaams Belang vinden. Heel wat inwoners – en niet in het minst landbouwers en kleine zelfstandigen – geven aan dat het anders moet en dat is ook wat Vlaams Belang Erpe-Mere wil”, besluit Kris De Koninck.