Seniorenafdeling Team Geraardsbergen organiseert bevraging over toekomst van Geraardsbergen

Geraardsbergen. Afgelopen zaterdag werd tijdens de grote pannenkoekenslag van de seniorenafdeling van Team Geraardsbergen het startschot gegeven van een bevraging over de toekomst van Geraardsbergen. De 200 aanwezigen konden een enquête invullen met een 30-tal vragen over de toekomst van onze stad.

“De CD&V-seniorenafdeling van Geraardsbergen steunt Team Geraardsbergen ten volle!” laat seniorenvoorzitter Baudewijn Dehandschutter weten. “Om dit kracht bij te zetten startten wij vorige zaterdag tijdens onze grote pannenkoekenslag de bevraging van Team Geraardsbergen over de toekomst van Geraardsbergen.”

De verruiming van Team Geraardsbergen zet in op een groot lokaal engagement, betrokkenheid van de inwoners, passie en gedrevenheid voor een mooie toekomst in Geraardsbergen.

Iedereen mee aan boord
Ouderen staan voor grote uitdagingen in onze snel veranderende samenleving waar digitale technologie steeds meer een plaats krijgt. Het is voor hen niet altijd evident om op de digitale trein te springen.

“Daarom waren we zo blij dat het digipunt werd ingericht in Geraardsbergen. Dit is een locatie in de bibliotheek waar mensen terecht kunnen met vragen over ICT. We hebben hier lang voor geijverd”, gaat Baudewijn Dehandschutter verder.

Ouderen zijn een waardevol onderdeel van onze maatschappij. Ze zijn het kloppend hart van ons verenigingsleven, nemen een groot deel van mantelzorg op en zorgen voor de kleinkinderen. “Senioren verdienen respect. Aan de hand van deze bevraging willen we van gedachten wisselen over onderwerpen die belangrijk zijn voor Geraardsbergen”, maakt afdelingsvoorzitter Erik De Bou zich sterk.

Wie wil deelnemen aan de bevraging kan surfen naar www.teamgeraardsbergen.be . Wie graag aan papieren versie heeft, stuurt een mailtje naar teamgeraardsbergen@gmail.com  of belt naar 0496 72 40 65.
Voor alle duidelijkheid: de bevraging staat open voor alle leeftijden en is niet enkel gericht op senioren.