Jong Open Vld zoekt naar het slimste team van Ninove

Vanaf 16 oktober gaat Vlaanderen terug op zoek naar “De Slimste Mens Ter Wereld”. Maar op 14 oktober geeft Jong Vld Ninove reeds het startschot en gaan ze op zoek naar het slimste team van Ninove.

De Corona pandemie zorgde ervoor dat de jaarlijkse algemene quiz van Jong VLD Ninove meermaals werd uitgesteld. Maar volgende week zaterdag is het eindelijk weer zover: “Eén avond lang tijdens één bijeenkomst houden wij een openbaar onderzoek onder leiding van een onschuldige hand, Jong VLD Ninove. Een onderzoek naar het slimste team van Ninove, onderbroken met twee pauzes en te volgen in “De Pallieter” te Outer”, aldus Jong VLD Ninove.

Volgens voorzitter Jaro Goubert lopen de inschrijvingen goed binnen: “De plaatsen zijn beperkt, maar iedereen kan zich nog inschrijven om “het slimste team van Ninove” te worden. Er hangen trouwens niet alleen mooie prijzen vast aan de eerste plaats maar we hebben er voor alle teams.”
Één team mag maximaal uit 5 personen bestaan. Inschrijven kan nog tot 13 oktober via www.jongvldninove.be