Ruim 1000 wandelaars kwamen afgezakt naar Kom op en Wandel tegen Kanker in Vlierzele

Ride2live mag na hun tweede editie spreken van een waar en groot succes. Hun ‘Kom op en Wandel tegen Kanker’ bracht meer dan 1000 wandelaars op de been afgelopen zondag 8 oktober. Ruim 300 deelnemers meer dan afgelopen jaar. Al van acht uur ’s morgens was het komen en gaan daar aan het buurthuis ‘De Kring’. Zowel jong als oud, groot en klein, als de huisdieren wilden dit goede doel ondersteunen. Er waren verschillende wandeltochten. Zo had je de vijf kilometer gezinswandeling + fotozoektocht of de tien en vijftien kilometer met gepaste tussenstop. Elke deelnemer maakte na het wandelen kans op een prijs. Na de wandeltocht kon men genieten van lekkere tas koffie met verse wafels of een heerlijk fris pintje. Ook heel wat niet wandelaars kwamen afgezakt naar Vlierzeledorp om te genieten van sfeer en ter ondersteuning van het goede doel. Er was ook de gelegenheid om wafels te bestellen en deze af te halen of ze werden aan huis geleverd.

Langs deze weg dankt Ride2live iedereen voor hun deelname en steun aan hun project, alsook de mensen die op één of andere manier hun steentje hebben bijgedragen. Vooral de tal van medewerkers en vrijwilligers die opnieuw paraat stonden om van dit evenement een groot succes te maken. Hiermee staan we opnieuw een stukje verder en dichter tegen de bestrijding van deze vreselijke ziekte kanker!

Ziehier een aantal sfeerbeelden van het evenement.