©RV Rode Kruis Ninove - Vijf EHBO hulptassen

Rode Kruis Ninove is jullie dankbaar

In het voorjaar ging de gekende pleisterverkoop van het Rode kruis door, dankzij jullie konden de lokale afdelingen met die opbrengst nieuw materiaal aanschaffen. Het Rode Kruis Ninove kocht vijf nieuwe EHBO hulptassen aan.

“We zijn zeer verheugd om jullie mee te delen dat onze hulpdienst maar liefst 5 nieuwe EHBO hulptassen in gebruik genomen heeft. Deze aankoop werd mogelijk gemaakt dankzij de opbrengst van de pleisterverkoop in het voorjaar.
Dankzij jullie bijdrage hebben we kunnen investeren in kwaliteitsvolle rugzakken die heel praktisch en overzichtelijk ingedeeld zijn, ergonomisch in gebruik zijn, uit hoogwaardige materialen gemaakt zijn die tegen een stootje kunnen en tot in de details degelijk afgewerkt zijn
Een grote dankjewel aan alle mensen uit Ninove en omstreken die ons tijdens de pleisteractie gesteund hebben. Zonder jullie steun staan we nergens…” aldus Rode kruis Ninove