© Facebook Rode Kruis Herzele

Rode Kruis Herzele nodigt uit voor eetfestijn

Naar jaarlijkse gewoonte maken de vrijwilligers van de afdeling Herzele van het Rode Kruis Vlaanderen binnenkort opnieuw afspraak voor het eetfestijn ten voordele van hun hulp- en ambulancedienst. Alle sympathisanten zullen hiervoor graag verwelkomd worden in de zaal Sint-Antoniuskring in Borsbeke, waar de tafels zullen gedekt staan op zaterdag 25 november van 18u30 tot 21 uur en op zondag 26 november van 11u30 tot 14u30. Er is ook mogelijkheid om gebruik te maken van de take away-formule; de bestelde gerechten kunnen dan afgehaald worden op zaterdag tussen 18 en 18u30 of op zondag tussen 11 en 11u30.

Het menu laat kiezen tussen kalkoenhaasje exotique, varkenshaasje natuur of met Provençaalse saus en zalm op Normandische wijze (elk gerecht met groentegarnituur en frietjes). Kaarten om mee te tafelen kosten 18 euro en voor kinderen 10 euro (aan de kassa) en zijn te verkrijgen bij alle Rode Kruis-vrijwilligers. De opbrengst van het eetfestijn is bestemd voor de werking van de Herzeelse R.K.-afdeling en o.a. de aankoop van het nodige modern materiaal om de beste zorgen te kunnen bieden.