Con Animo is klaar voor Herfstconcert

Leer de fantastische accordeonist Eddy Flecijn kennen

Nieuwe herfst. Nieuw concert. Met veel goesting nodigt Con Animo je  uit op vrijdag 20 of op zaterdag 21 oktober in de Oosterzeelse cultuurtempel GC De Kluize voor het gloednieuwe Herfstconcert. Kom volop genieten van het concert met accordeonist Eddy Flecijn als ‘special guest’.
Benieuwd hoe het gloednieuwe Herfstconcert zal klinken? Laatste tickets (15 euro, kinderen 7 euro) te verkrijgen in GC De Kluize en via reservaties@oosterzele.be, 09 / 363 83 30.  Het blijkt uit de laatste repetities, Con Animo is klaar voor het Herfstconcert. Heb je het altijd uitgesteld om naar een concert van Con Animo te gaan? Dan krijg je nu een unieke kans om dat recht te zetten. De Koninklijke Muziekvereniging Con Amino zal je graag verwelkomen met je partner, familie, vrienden, kennissen,…en bovendien zit je heel comfortabel in de theaterzaal van GC De Kluize. Zeker weten, Con Animo en speciale gast Eddy Flecijn palmen GC De Kluize in. Je komt zeker in de ban van de muzikale parels. Het belooft een top avond te worden met een gevarieerd programma.
Leer tijdens het concert de fantastische accordeonist Eddy Flecijn kennen. Een meerwaarde van het concert. Kom het zelf meemaken.
Con Animo en accordeonist Eddy Flecijn zijn zinnens om nog een versnelling hoger te schakelen in de akoestisch perfecte concertzaal De Kluize, een bruisend huis voor podiumkunsten
. Het concert zal ook dit keer een breed geïnteresseerd publiek boeien. Zo’n concert beleef je best live. Wanneer de muzikanten het beste van zichzelf geven, spatten de emoties van het podium.
We kijken er naar uit, zo’n 60 muzikanten samen op het podium om hemelse muziek te bundelen. Met het gloednieuwe concert geven de muzikanten van Con Animo nog maar eens een vervolg aan wat ze uitmuntend in zijn, het publiek een zalige muziekavond bezorgen. Met duivels genoegen en in perfecte harmonie. Dit concert mag je niet missen. Een perfect muzikaal avondje wacht. Zij die nooit een concert zagen van Con Animo, kom gewoon eens kennis maken met de muziek van Con Animo. Must see. De harmonie wil nog maar eens haar veelzijdigheid tonen. Con Animo staat voor onstilbare podiumhonger, veel durf, aangeboren muziekdrift, en vooral veel goesting. Smul mee van de verrassing die Con Animo te bieden heeft op het Herfstconcert. Con Animo gaat nog maar eens tonen waar het mee bezig is. Traditiegetrouw zal

Bart Van Der Strieckt het concert dirigeren. Iedereen is van harte welkom. Voorafgaand aan het concert vanaf 19 u wordt in de foyer een gratis aperitief aangeboden. (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle)