Melle: Hervé en Andrea Meersman vieren hun diamanten huwelijk

Dinsdag werden Hervé Meersman en Andrea Naudts ontvangen in de raadszaal van Melle voor de viering van hun 60ste huwelijksverjaardag.

Hervé Meersman, geboren op 15 maart 1938 in Laarne
Andrea Naudts, geboren op 10 juni 1939 in Lochristi

Hervé en Andrea zijn gehuwd op 15 okt 1963 in Lochristi. Het echtpaar heeft 7 kinderen : Danny, Vera, Marc, Alex Luc, Kathleen & Johan en 19 kleinkinderen en 5 achterkleinkinderen.

Hervé was in 1962 eerst alleen ingetrokken op de boerderij in de Kalverhagestraat. Hij was met zijn ouders in 1951 eerder al eens verhuisd naar een andere boerderij daar in de buurt. Na hun huwelijk in okt 1963 waren ze dus met twee. Ze wonen nog steeds samen op de boerderij. Is wel geen actieve boerderij meer. Ze zijn op 65 jarige leeftijd op pensioen gegaan om nog wat meer van het leven te genieten, en hier en daar wat te helpen bij de kinderen.

Momenteel hebben ze de handen nog vol om de tuin ( met de vele bloemen en planten ) en de moestuin te onderhouden. Regelmatig springen ze de (electrische) fiets nog op om een toertje te maken. En gaan ze regelmatig nog op familie- en vrienden bezoek.