DONDERDAG: EERSTE TIP NAAR DE KIST VAN OOSTERZELE

De wedstrijd is enkel voor Oosterzelenaaren

Elke dag wordt er om 11u een tip gepost op de facebook- en instagram pagina’s van de bibliotheek (en ook op de website van Nuus). De tip leidt naar een Oosterzeelse producent. Om 19u staat de Kist van Oosterzele ter plaatse. Wie dan nog in het duister tast, krijgt via de sociale media van de bib de ultieme hint naar de juiste locatie. Wie als eerste ter plaatse op de Kist zit, wint een gevuld exemplaar.

Woensdag, de derde zoektocht naar de kist, velen lieten zich vangen door de zandsteen en stonden op een andere plaats, het stelde een natuursteen (Balegemsche zandsteen) met nadruk op natuur, de vrucht was een pompoenachtige vrucht de  Patisson en de houtblok verwees naar de Houte zo kwam je uit bij Rerum Natura (De Patisson) in Balegem ( biologisch tuinbouwbedrijf).

Christel Leus & Fiona Van Bever waren de gelukkigen en namen een Kist gevuld met heerlijke groenten mee naar huis.

©De Lobelle Danny

tip van donderdag

De tip van vandaag: deze raadselachtige afbeelding leidt je naar de locatie van vanavond…

Hoe neem je deel?

Ontcijfer deze tip…
Nog helemaal geen idee? Misschien brengt https://oosterzele.bibliotheek.be/toerisme meer inspiratie. 😉
Vanaf 19u staat de Kist van Oosterzele vanavond op de locatie. Voor wie helemaal met de handen in het haar zit, verschijnt er om 19u een foto van de Kist ter plaatse.
Succes!