De eindejaarsactie 2023-2024 van/voor Zwalmse ondernemers heeft record-prijzenpakket van ruim 6.500 euro!

Tussen zaterdag 25 november 2023 en zondag 7 januari 2024 komen de bewoners van Zwalm en omstreken opnieuw in aanmerking om de hoofdprijs te winnen van maar liefst 2.500 euro aan aankoopbonnen van de deelnemende handelaars.

Meer winkeliers, ondernemers en horecazaken dan vorig jaar zullen stempels zetten op de kaarten, waarop 12 unieke stempels moeten verzameld worden om in aanmerking te komen voor deze hoofdprijs, 5 tweede prijzen van 250 euro of de vele tientallen waardebonnen, die de handelaars en ondernemers ter beschikking hebben gesteld, ter waarde van maar liefst 2.780 euro, zo’n 1.000 euro meer dan vorig jaar!

Naast het lokaal bestuur Zwalm, dat de hoofdprijzenpot van 3.750 euro ter beschikking stelt, is er een nieuw record aan sponsors genoteerd voor deze eindejaarsactie (dit jaar 25 in totaal), zodat 73 ondernemers en handelszaken deelnemen aan deze eindejaarsactie.

Initiatiefnemer burgemeester Bruno Tuybens, ook bevoegd voor lokale ondernemers, en lid van het organiserend comité, is bijzonder blij: “De eindejaarsactie groeit elk jaar stevig aan, nu met een prijzenpakket van momenteel 6.530 euro! Voor een kleine gemeente als de onze is dat zeer uitzonderlijk. We mogen dan ook fier zijn op alle ondernemers die dit op vrijwillige basis mogelijk maken!”

De feitelijke vereniging Zwalmse ondernemers, die de eindejaarsactie organiseert, is bovendien in aantal leden gegroeid. Voorzitter Kristof De Prijck: “Vele handen maken het voorbereidende werk licht, maar hier is er ook een zeer goede samenwerking en groepssfeer. Het is fijn om dit voor onze gemeente te kunnen doen. Dank ook aan alle collega’s van het organisatieteam!”

Alle inwoners ontvangen in de loop van volgende week hun stempelkaart in de brievenbus. Er kunnen ook extra stempelkaarten verkregen worden bij de deelnemende handelaars.