Kerstmarkt op zaterdag 9 en zondag 10 december in Oosterzele

Ankerkerk wordt omgebouwd tot mooi kerstdorp

Noteer alvast. Op zaterdag 9 en zondag 10 december wordt de Ankerkerk in Oosterzele, Bavegemstraat 12, het decor voor een tweedaagse kerstmarkt. Om naar uit te kijken als je van de magische kerstsfeer houdt. Deze kerstmarkt hoort zeker thuis op uw lijstje ‘Niet te missen’. Het comité ‘Kerstvrienden Oosterzele’ en de deelnemende standhouders nodigen je van harte uit om een bezoek te brengen aan de sfeervolle kerstmarkt in Oosterzele. Gratis toegang.

Het wordt er heerlijk snuisteren op de kerstmarkt, waar je volop gaat kunnen genieten van de goochel-act, kerstballenworp, discobar, kindergrime, optreden ‘t Kliekske, kerstsfeer. Ook de innerlijke mens komt ruimschoots aan zijn trekken  met de eet- en drankstanden. En uiteraard ontbreekt ook de Kerstman niet. Kleurrijke standen, kerstversieringen, kerstbomen, kerstlampjes,…al dat moois moet van de Ankerkerk een sfeervolle plek maken. De tweedaagse kerstmarkt wordt iets heel aparts. In de verkoopstalletjes ga je zeker allerlei geschenkideetjes vinden, geschenkartikelen, (fantasie)juwelen, sieraden, accessoires, kerstartikelen, kerstbomen, kaarsen, en zoveel meer. Kortom, hebbedingetjes voor jong en oud. Proef ook van het goede leven. De kids gaan de goochelaar en het grimeren vree wijs vinden. Ze gaan zich ook kunnen uitleven in de kramen.

Lokale handelaars schenken prijzen

Wie wil genieten van de tweedaagse kerstmarkt kan op zaterdag 9 december vanaf 14 u en op zondag 10 december vanaf 14 u richting  Ankerkerk Oosterzele. Het comité ‘Kerstvrienden Oosterzele’ aast op een ruim belangstellend publiek. Mensen van allerlei pluimage worden op de kerstmarkt verwacht. Op zaterdag 9 december om 14 u opent de Kerstman de kerstmarkt. Op de kerstballenworp op zaterdag en zondag telkens om 17 u zijn talrijke prijzen te winnen geschonken door lokale handelaars. De  editie 2023 van de tweedaagse kerstmarkt wordt een betoverende sfeervolle kerstmarkt waar je urenlang kunt vertoeven met de hele familie, kennissen, vriendenkring,…Wat wil een mens nog meer? Dicht bij huis proeven van de kerstmarktsfeer. Een bezoek aan de kerstmarkt is gewoon een must. Genoeg redenen om eens langs te komen. ‘Kerstvrienden Oosterzele’ bereidt zich alvast voor om van de kerstmarkt alweer een voltreffer te maken. U komt toch ook? Een echte belevenis. Iedereen is welkom. Info: kerstvriendenoosterzele@gmail.com. ( Marcel Van De Vijver, foto’s Danny De Lobelle)