Hulpdiensten haalden een lichaam uit de Dender in Aalst: niet duidelijk of het om verdachte van dubbele moord gaat

Deze ochtend rond 11 uur is er een lichaam aangetroffen in de Dender aan de Pierre Corneliskaai in Aalst. De politie kwam met meerdere voertuigen ter plaatse en stelde een perimeter in. Burgemeester van Aalst, Christoph D’Haese (N-VA) was ook op de plek aanwezig. Het was trouwens de burgemeester zelf die de hulpdiensten verwittigde, hij zag vanuit de gebouwen van de stadsdiensten een lichaam drijven.

Aan de andere kant van de Sint-Annabrug werd vorige week nog een gerichte zoekactie gehouden in het onderzoek rond de dubbele moord in Denderhoutem. De auto van de verdachte was in de buurt aangetroffen. Voorlopig is niet duidelijk of in die richting gedacht wordt.

link: Dubbele mesmoord in Haaltert